7 iunie 2017

APEL

Trecem prin momente dificile. Legea Salarizarii este, pentru cei din invatamant cel putin, o BATAIE DE JOC.

Toate apelurile la reprezentanii COALITIEI AFLATE LA PUTERE, LA PARLAMENTARII LOR SI LA  PRESEDINTII PSD SI ALDE, Dragnea si Tariceanu, s-au lovit de un refuz de a ne sustine. 

Bataia de joc o reprezinta , in primul rand, pozitionarea educatiei la coada grilelor de salarizare!

Educatia, prin amanarea aplicarii din 1 iulie a majorarii de 20%, ramane sectorul care in acest an a beneficiat de CELE MAI MICI majorari salariale! Majorarea de 25%,promisa in ianuarie, va fi nesemnificativa(daca va fi), pentru ca ea nu va acoperi decat plata contibutiilor trecute din sarcina angajatorului in sarcina angajatului! (In acest moment angajatorul plateste 15,8% -pensii , 5,2% -sanatate si 0,5% -somaj).
  
 NU au avut bani  pentru plata sentintelor si dobanzi! S-au gasit insa bani pentru clientela politica, indiferent de culoarea ei, majorandu-se salariile la primari , viceprimari si consilieri ! Majorarile pentru cei din guvern si parlament ajung la nivele ce fac sa paleasca salariile din alte tari !  RUSINOS, dar nu mai au bani pentru cei din invatamant!!!

  E nevoie de hotarare ! E nevoie sa ne ridicam ! Daca nu o vom face acum, mai tarziu s-ar putea sa fie nevoie de sacrificii mult mai mari!!!  Si mai ales, avem nevoie de unitate! Unitate in toate scolile  si unitate in intreaga tara!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu