10 iulie 2012

Vă puteţi calcula salariul conform OUG 19/2012,care prevede majorarea salariilor cu 8% incepand cu iunie2012 si 7,4% din decembrie 2012!

Sursa- prof. KOTAI CSABA

3 comentarii:

  1. Buna ziua!
    Am observat ca aproape mereu uitati ca mai exista si altfel de personal in invatamant , in afara celui didactic. Se pare ca noi( didacticul auxiliar si nedidacticul)suntem cantitati neglijabile prin institutii ....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest calculator de salarii este preluat de la prof Kotai Csaba, de la Liceul Teoretic Negresti Oas, Satu Mare! Imi pare rau ca nu a realizat pana acum si pentru pers. didactic auxiliar! Personal ii voi sugera sa realizeze si o macheta pentru pers. didactic auxiliar!
      In ceea ce priveste "cantitatea neglijabila" nu cred ca aveti dreptate! La OPIS rubrica SECRETARIAT aveti mai multe detalii despre interesul nostru pentru pers. didactic auxiliar. Va pot argumenta cu un lucru la care am luptat cu toata responsabilitatea: reintroducerea gradatiei de merit pentru pers. didactic auxiliar!

      Ștergere
  2. Va puteti calcula salariul (net/brut) si pe site-ul nostru http://calculator-salariu.blogspot.com
    Calcul salariu (simulator salariu) pornind de la salariul brut (brut la net) salariul net (net la brut) sau totalul cheltuielilor suportate de angajator (salariu complet), impreuna cu evidentierea detaliata a tuturor sumelor: salariu brut, net, retineri (cheltuieli) angajat, angajator cu transformare in euro.

    RăspundețiȘtergere