21 noiembrie 2011

SLI Vrancea a facut demersuri pentru decontarea navetei pentru anii 2011 si 2012! Puteti vizualiza aici adresa catre DGFP Vrancea!

 Conform art.105 lit. f  din Legea 1/2011 naveta cadrelor didactice va fi decontata din bugetele locale, din sume defalcate din  TVA. Acest fapt arata ca sumele pentru naveta nu vor mai fi din taxele si impozitele  bugetelor locale. Directorii trebuie sa aiba in vedere acest lucru acum cand se realizeaza bugetul !!!
Va aducem la cunostinta ca in urma demersurilor noastre in cateva scoli s-a decontat naveta integral pentru anul 2011(ex. Liceul Vidra)!

Biroul Operativ al SLI Vrancea

 

<<Apropo, cititi AICI cum rezolva UNII  problemele sindicale !
                                                                      sursa: Blogul lui Dan Malaelea

7 comentarii:

  1. Nu va dovediti puterea lovind in altii, sau dovedind slabiciunile. Lasati sindicatul portocaliu si cu membri santajati sa isi taie singur craca...Lasati-i pe oameni sa aleaga singuri daca stiti ca sunteti puternici si curati!

    RăspundețiȘtergere
  2. Aveti perfecta dreptate! Din activitatea de pe acest blog si din materialele pe care vi le punem la dispozitie aproape zilnic, dovedim ca suntem o echipa pe care ar trebui sa se bazeze toti colegii nostri! Ne dorim sa fim credibili in tot ceea ce facem, de aceea va aducem la cunostinta, prin intermediul acestui blog, tot ce intreprindem prin documente vizibile si nu prin vorbe!

    RăspundețiȘtergere
  3. Referitor la "altii", din cate se poate vedea, pe acest blog nu exista cuvantul F_N, si nici nu cred ca va aparea vreodata. Am ramas surprins de ce am gasit pe blogul colegului nostru "Dan Malaelea" si am crezut ca ar mai surprinde si pe alti colegi!
    Sincer, nu am nimic cu celalalt sindicat din VN! Chiar ma lasa rece! Postarea de mai sus are legatura cu ce se intampla la nivel national!

    RăspundețiȘtergere
  4. nu puteti face aceleasi interventii si la alte scoli pentru plata integrala a navetei pentru anul 2011?

    RăspundețiȘtergere
  5. Am facut pentru toate scolile in care avem organizatii SLI. Nu am avut cum sa facem interventii sau sa aflam sumele necesare decontarii navetei acolo unde sunt organizatii FEN. Ei trebuia sa faca lucrul acesta, daca nu inscrieti-va la noi si vom incerca sa le rezolvam !

    RăspundețiȘtergere
  6. In scoala noastra exista sindicat sli, iar de naveta nu se aude nimic.

    RăspundețiȘtergere
  7. Dupa cum se vede din anexa adresei catre finante am transmis sumele necesare din aproape toate scolile! Cereti liderului de sindicat lamuriri! Noi si saptamana aceasta si cea viitoare vom avea intalniri cu cei de la prefectura si finante, care ne-au promis de tot sprijinul! Durerea mare este ca sunt bani, dar primariile trebuie sa faca demersuri in baza cererii cadrelor didactice!
    Va rog sa-mi transmiteti scoala unde nu s-a decontat naveta pe email si vom incerca sa luam legatura cu liderul si cu primarul localitatii!

    RăspundețiȘtergere